Mallorca Repower YANMAR 6LF

Magnum Marine 40-motorbåten Adriana får en repower med två YANMAR 6LF530-dieselmotorer

Den auktoriserade YANMAR-återförsäljaren Motonáutica Balear, Mallorca, slutför installationen av två YANMAR 6LF530-dieselmotorer på Magnum Marine 40-motorbåt Adriana för att höja prestandan till en ny nivå.

Toppmodern teknik

Adriana demonstrerar den dramatiska omvandlingen som en YANMAR-maskin ger, och den susar fram över vattnet – smidigt, tyst och effektivt. De enastående resultaten av detta milstolpeprojekt, den första installationen av de nya YANMAR 6LF-dieselmotorerna i Europa, kommer säkerligen att skapa en mer behaglig upplevelse för alla ombord.

Magnum 40-motorbåten kämpade med dålig prestanda och bränsleförbrukning på grund av två decennier gamla motorer och var därför en idealisk kandidat för att få en ny motor för att få in den senaste tekniken och öka båtens värde.

Kompakt och kraftfull

Den auktoriserade YANMAR-återförsäljaren Motonáutica Balear på Mallorca installerade två av de kraftfulla och avancerade YANMAR 6LF530-motorerna och har förbättrat fartygets hastighet, ökat bränsleeffektiviteten, minskart ljudnivån och effektiviserat navigationssystemen.

De nya kompakta och kraftfulla 6LF-motorerna är ett i ledet av flera YANMAR-alternativ för att ge nytt liv till din båt och uppnå betydande ekonomiska och prestandaökande fördelar.

Med det största försäljnings- och servicenätverket inom marinindustrin, som täcker över 130 länder världen över, erbjuder YANMAR också oöverträffad lokal återförsäljarsupport och leverans av originala reservdelar.

Utforska motorpaketet

6LY-CR-serien

YANMARs 8LV är ett kompakt muskelpaket med en extremt effektiv och mångsidig konstruktion. V8 Common-rail konfigurationen ger en balanserad och tystgående motor med dubbla turbos som ger en snabbare acceleration.

Motorbyte med YANMAR

Genom att installera en ny, tekniskt avancerad YANMAR-motor får din båt genast nytt liv.

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få den senaste informationen från YMI om nya produkter, tjänster och uppdateringar.

Återförsäljare

YANMARs omfattande globala service- och reservdelsnätverk finns i över 130 länder på över 2 100 platser.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig och vill gärna höra din åsikt. Kontakta oss med förfrågningar, kommentarer och feedback.

Skip to content