Home SPP

SPP

Specifikationer

Typ
Segeldrev, Kontrollsystem

Det styrbar paketet Yanmar 4JH80 SPP tar manövrering av segelbåtar till nästa nivå. Den förenar Yanmars avancerade marina common rail-dieselmotor 4JH80 och ZF Marines innovativa teknik för segelbåtsdrev till helt elektroniska joystickreglage. Denna ultimata kombination gör det lättare än någonsin att navigera i tätt trafikerade vatten och lägga till i trånga marinor.

Mer information

Komplett paket

Kraften bakom detta omfattande framdrivningspaket är common rail-dieselmotorn 4JH80. Det som unikt för en sådan kompakt enhet är att den är utrustad med en ledande elektroniskt styrd, common rail-teknik med direkt bränsleinsprutning för lyhörd, superren, smidig och bränsleeffektiv prestanda. Joystickreglaget är bekvämt, enkelt och intuitivt. Flytta det bara förut, akterut, åt babord och styrbord eller några punkter däremellan, så kommer båten att röra sig i den riktningen.

Enkel att använda

Snabbt eller långsamt så kommer båtens hastighet att vara exakt proportionell mot den kraft som appliceras. Med det lättanvända joystickreglaget får du snabbt självförtroende när du manövrerar, även i de mest trafikerade hamnarna. Du kan till och med rotera båten runt sin egen axel – den är så exakt. *4JH80 SPP kan anslutas till de flesta bogpropellrar. För optimal prestanda rekommenderar vi Vetus förlängda bogpropeller.    

Nedladdningar

Kompatibla produkter

Nyhetsbrev

Anmäl dig för att få den senaste informationen om nya produkter, tjänster och allmänna uppdateringar.

Återförsäljare

YANMARs omfattande globala service- och reservdelsnätverk finns i över 130 länder på över 2 100 platser.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig och vill gärna höra din åsikt. Kontakta oss med förfrågningar, kommentarer och feedback.

Home SPP
Skip to content