Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter YANMAR LANSERER SITT FØRSTE ELEKTRISKE FREMDRIFTSPRODUKT PÅ DET AMERIKANSKE MARKEDET PÅ NEWPORT INTERNATIONAL BOAT SHOW 2024

YANMAR LANSERER SITT FØRSTE ELEKTRISKE FREMDRIFTSPRODUKT PÅ DET AMERIKANSKE MARKEDET PÅ NEWPORT INTERNATIONAL BOAT SHOW 2024

YANMAR Marine International (YMI) er klar til å lansere sin «plug and play»-serie E-Saildrive på det globale markedet på årets Newport International Boat Show (12.-15. september), som er marinemotorinnovatørenes etterlengtede første skritt inn i elektrisk fremdrift. Den er utviklet for å gi båtførere en sømløs overgang til elektrisk drift ved hjelp av en enkel installasjonsplattform.

Det utslippsfrie seildrevet er bygget på et integrert system med alle komponentene på én «plug and play»-plattform. Den kan monteres på eksisterende båter eller som en drop-in-erstatning for forbrenningsmotorer, noe som gjør overgangen til 100 % elektrisk båtdrift enklere og raskere. E-Saildrive tilbys i tre modeller – SDe7 kW, SDe10 kW og SDe15 kW.

Electric Saildrive-serien er konstruert i henhold til de samme høye tekniske standardene som YANMARs forbrenningsmotorer, med full tilgang til det samme globale støttenettverket.

SDe15 kW-seildrevet vil bli vist på YANMARs stand, telt B, plass B47. YANMAR-teamet vil være tilgjengelig for å gi informasjon og svare på spørsmål om E-Saildrive-serien.

Kevin Carlan, president for YANMAR Marine International Americas, sier: «Utviklerne våre har utviklet et innovativt, integrert system på en plug-and-play-plattform som forenkler overgangen til elektrisk fremdrift for båtfolk. Vi har forpliktet oss til en bærekraftig utvikling, og med E-Saildrive-løsningen ønsker vi å inspirere båtførere til å bli med på å redusere miljøpåvirkningen vår, ett skritt om gangen.»

For ytterligere informasjon eller bilder, vennligst kontakt YANMAR-teamet hos McKenna Townsend ved å ringe +44(0)1425 472330 eller sende en e-post til yanmar@mckennatownsend.com

Om YANMAR Marine International

YANMAR Marine International (YMI) har som mål å skape innovative, miljøvennlige fremdriftsløsninger for skip gjennom utforskning og videreutvikling av avansert teknologi. Med bærekraft i sentrum er YMIs misjon å møte kundenes skiftende behov som en pålitelig partner, og levere banebrytende produkter og systemer som forbedrer kundenes opplevelser.

De bærekraftige løsningene fra YMI er utviklet for å hjelpe kundene med å ta det neste skrittet på reisen for å minimere sitt CO2-avtrykk, samtidig som de får tilfredsstilt sin appetitt på livsbejaende eventyr på vannet og sine krav til komfort om bord. YMI fortsetter å utvide sitt nettverk av servicesentre over hele verden, og tilbyr rask og pålitelig support i over 130 land.

YMI er basert i Nederland og er en del av YANMARs globale virksomhet. YANMAR ble grunnlagt i Osaka i Japan i 1912 og drives av sin grunnleggende misjon om å gagne menneskeheten og av en pionerånd for verdensledende teknologi på tvers av syv forretningsområder på land og til sjøs.

YANMAR har fortsatt å utvide sitt utvalg av produkter, tjenester og ekspertise for å kunne levere totalløsninger som motor- og utstyrsprodusent, med små og store motorer, landbruksmaskiner og -anlegg, anleggsmaskiner, energisystemer, skipsmotorer, verktøymaskiner og komponenter.

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Om YANMAR MARINE INTERNATIONAL Nyheter YANMAR LANSERER SITT FØRSTE ELEKTRISKE FREMDRIFTSPRODUKT PÅ DET AMERIKANSKE MARKEDET PÅ NEWPORT INTERNATIONAL BOAT SHOW 2024
Hopp rett ned til innholdet