Home Mekanisk kontrollhode

Mekanisk kontrollhode

Spesifikasjoner

Type
Kontrollsystem

Det sidemonterte mekaniske kontrollhodet gjør det mulig for deg å ha en fullstendig merket kontrollsystempakke ved å bruke YANMAR sidemonterte mekaniske kontrollhode for bruk i kombinasjon med alle YANMAR mekanisk kontrollerte motorer. Den er ideell for seilbåter med monoskrog, men kan også brukes i alle applikasjoner hvis ror vil ha fordel av en sidemontert kontrollgasskonfigurasjon.

Mer informasjon

Den mekaniske delen av spaken er laget av malt sink, ferdig med et YANMAR-merket hus og et ergonomisk formet gummigrep. Det mekaniske sidemonterte kontrollhodet fungerer med push/pull-kabler og har en integrert sikkerhetsmekanisme for å beskytte transmisjonen. Dette sikrer at girkassen kun kan skiftes på tomgang.

Sidemontert kontrollhode er ideell for monoskrog seilbåter som bruker YANMAR mekanisk styrte motorer. Den skal monteres innen rekkevidde av fartøyets roret på enten babord eller styrbord side og kan monteres enten horisontalt eller vertikalt. Kontrollhodet for sidemontering er perfekt egnet til å erstatte eksisterende spaker. I erstatningstilfeller anbefaler vi også å bytte ut skyve- og trekkkablene.

Tegninger Last ned tegninger

Nedlastinger

Kompatible produkter

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home Mekanisk kontrollhode
Hopp rett ned til innholdet