Home YD42

YD42

Spesifikasjoner

Type
Panel

  YD42 multifunksjons fargeskjerm er et smart flerbruksinstrument med et kompakt fullfargedisplay i moderne glassstyling, som kan lese av og vise YANMAR-motoralarm og feilsøkingskoder.  Se motorhastighet, motorbelastning, oljetrykk, kjølevæsketemperatur, vind, hastighet, dybde, AIS-data og mer på et øyeblikk. Hovedfunksjoner for YD42:

  • Kompakt 4,1-tommers fargeskjerm
  • Moderne design med lav profil
  • Ultra-bred 170-graders synsfelt
  • 8 språk
  • Gateway-funksjonalitet slik at motordata kan vises på NMEA 2000-enheter
  • Viser motorhastighet, oljetrykk, kjølevæsketemperatur, motortimer, motorbelastning og alle YANMAR motoralarm- og diagnostiske feilsøkingskoder
  • Intuitiv betjening med vanntette silikontaster
  • Én skjerm for visning av data fra installasjoner med to motorer
  • Enkel installasjon med frontmonteringsalternativ

Mer informasjon

Moderne utseende: Det vanntette LCD-panelet er konstruert for bruk under alle værforhold, og er optisk bundet til det beskyttende glassbelegget. Dette eliminerer muligheten for kondens eller tåke i displayet. Transflektiv LCD-teknologi bruker reflektert sollys for å fremheve fremfor å skjule bildet som vises, og gir overlegen sikt på dagtid med lavere strømforbruk sammenlignet med tradisjonelle bakgrunnsbelyste skjermer. Enkel installasjon og kompatibilitet  YD42 er enkel å installere med et enkelt frontmonteringsalternativ, og krever ingen tilgang til baksiden av konsollen eller panelet. Det er enkelt å konfigurere dataskjermene slik du vil ha dem, slik at de viktigste dataene blir umiddelbart tilgjengelige. YD42 er også kompatibel med et bredt spekter av instrumenter, sensorer og andre NMEA 2000®-datakilder, hvor motordata lett kan overføres til eksterne multifunksjonelle skjermer. YD42 ble først og fremst laget som et alternativ til de tradisjonelle B25- eller C35-målerpanelene for JH- og 4LV common rail-serien med mekanisk gir- / gassystem.  Men YD42 er også kompatibel med 6LY og 8LV common rail-serien med elektrisk skift / gasssystem.

Tegninger Last ned tegninger

Nedlastinger

Kompatible produkter

E-nyheter

Registrer deg for å motta den siste informasjonen om nye produkter, tjenester og generelle oppdateringer.

Nettverk

YANMARS omfattende globale service- og delenettverk spenner over 130 land og over 2100 lokasjoner.

Kontakt oss

Vi er her for å hjelpe og vil gjerne høre fra deg. Kontakt oss med spørsmål, kommentarer og tilbakemeldinger.

Home YD42
Hopp rett ned til innholdet